DESPRE NOI

Cine suntem

Agricover este un grup de companii ultraperformant în agribusiness-ul european, un generator de soluții inovatoare care transformă afacerile și viața fermierilor pe termen lung, precum și un motor al schimbării, creator de progres și prosperitate la scară socială.

 
AGRICOVER
DISTRIBUTION

Gamă complexă de inputuri agricole pentru fermierii care își doresc eficiență, calitate și siguranță: produse fitosanitare, îngrășăminte foliare și biostimulatori, sămânță, îngrășăminte de sol și motorină.

 
AGRICOVER
CREDIT

Facilităm accesul fermierilor la finanțare rapidă, oferindu-le produse dedicate pentru asigurarea capitalului de lucru și a investițiilor necesare pentru gestionarea și dezvoltarea afacerii. 

 
AGRICOVER
TECH

Agricultura de mâine înseamnă tehnologie, precizie și inovație. Am construit platforma Crop360, unde ai acces dintr-un singur loc la serviciile Agricover, pentru un management eficient al fermei tale. 

TESTIMONIALE ALE PARTENERIATULUI AGRICOVER

Parteneriate de succes

CATALOAGE

Produse și soluții tehnologice

Ai acces facil la cele mai importante cataloage create de specialiștii Agricover, astfel încât să găsești rapid sămânță certificată, produse fitosanitare și îngrășăminte necesare în propria fermă.