Combaterea fraudei și corupției

Codul de conduită și etică profesională, care reunește setul de reguli pe care fiecare membru al echipei Agricover se sprijină în ghidarea activității sale, are o perspectivă fermă în privința combaterii oricărei forme de fraudă și corupție. Politica antifraudă a companiei se sprijină pe patru piloni principali: prevenție, detectare a oricărei fapte care contravine atât regulilor interne cât și cadrului legislativ în vigoare, descurajarea acțiunilor de acest gen și răspunsul adecvat și prompt în cazul în care este descoperită o abatere.

În cele două decenii de existență, Agricover a dezvoltat o cultură organizațională onestă care previne și respinge orice formă de fraudă și a pus la punct mecanisme eficiente de control și acțiune. 

Compania a adoptat o politică de toleranță zero în privința oricărui act de corupție. Înțelegerile ilegale cu furnizorii, clienții oficialii guvernamentali sau alți terți sunt strict interzise.

Agricover tratează cu maximă seriozitate legislația care interzice spălarea banilor sau finanțarea activităților ilegale. Membrii echipei Agricover se asigură permanent că încheie parteneriate cu firme și persoane care au o bună reputație în piață, au scopuri legitime și fonduri de proveniență legală.

Semnalează abaterile

Ai o suspiciune de fraudă, acte de corupție sau încălcare a codului de conduită? Te încurajăm să semnalezi AICI orice posibilă abatere care încalcă principiile etice aflate la baza întregii activități din universul Agricover.

De asemenea, află aici mai multe despre angajamentul Agricover de a dezvolta și menține un mediu de business bazat pe onestitate, transparență și etică profesională.