De ce să alegi Agricover Distribuție

 • Îți punem la dispoziție un portofoliu complex și competitiv de produse și tehnologii agricole;
 • Ai siguranța unor servicii de calitate, fie că vorbim de livrarea promptă a produselor, calitatea acestora, de soluții financiare sau interacțiunea cu echipa Agricover;
 • Poți achiziționa simplu și rapid inputuri pentru ferma ta din magazinul online Agricover;
 • Periodic, beneficiezi de oferte și soluții de optimizare a costurilor la hectar;
 • Ai un reprezentant de teren dedicat, pregătit să preia prompt solicitarea ta și să găsească soluții adaptate specificului fermei sau a situației. Echipa noastră extinsă de teren este formată din peste 100 de reprezentanți.
 • Beneficiezi de programe de fidelizare dedicate partenerilor fermieri - AgriPremium;
 • Poți apela oricând la echipa tehnică Agricover pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine și ferma ta.
 • Organizăm periodic evenimente tematice și prezentări tehnice specifice, asigurând o comunicare constantă cu partenerii noștri.
 • Partenerii noștri fermieri lucrează peste 2,5 milioane de hectare la cel mai înalt nivel de performanță.

SOLUȚII ȘI TEHNOLOGII AGRICOLE

Cataloagele Agricover

Descoperă cele mai noi soluții și tehnologii agricole puse la dispoziție de către specialiștii Agricover. Ai acces la gama completă de cataloage cu produsele fitosanitare din portofoliul nostru. 

Inputuri agricole – portofoliu modern și complex

Agricover se preocupă în permanență să pună la dispoziția fermierilor un portofoliu de produse fitosanitare care integrează cele mai noi tehnologii agricole, pentru a asigura un randament ridicat al producției și eficientizarea costurilor pe hectar.

Avem parteneriate durabile cu producători renumiți de tehnologii, companii cu tradiție și ani de investiții în cercetare. Am dezvoltat, astfel, un portofoliu robust de inputuri agricole care au performat și și-au demonstrat în timp eficiența, precum și produse inovatoare și tehnologii de ultimă generație. Cu grijă pentru mediu și sănătatea consumatorilor, Agricover a adus în portofoliu inclusiv produse pentru culturile ecologice.

Portofoliu de produse distribuite doar de Agricover

Totodată, am construit un portofoliu complet de produse fitosanitare distribuite doar de Agricover, branduri proprii și second brand. Pentru asta, am analizat și selectat acele produse care să asigure eficiență maximă a tratamentelor de bază, cu o atenție sporită asupra costului de producție la hectar. Sub brandurile proprii am dezvoltat formulări speciale împreună cu producători renumiți și produse a căror eficacitate testată în fermele partenere a condus la rezultate remarcabile.  

 • Branduri proprii

 • Produse second brand

Portofoliu complex și complet de produse fitosanitare, pesticide, îngrășăminte foliare și biostimulatori

Punem la dispoziția fermierilor inputuri agricole pentru principalele culturi de câmp, precum și pentru culturi speciale precum cultura cartofului, pomicultură și viticultură. Acoperim tot necesarul de tratamente și nutriție a plantei, de la înființarea culturii până la recoltare, precum și tot necesarul de utilizare în fermă.

Scheme de tratament și tehnologii recomandate

În cadrul loturilor demonstrative înființate atât în ferme partenere, cât și în colaborare cu centre de cercetare și dezvoltare, testăm pentru partenerii noștri fermieri eficiența diferitelor scheme de tratament recomandate. Echipa tehnică Agricover este în permanență în contact cu fermierii din toată țara, pentru a veni în întâmpinarea lor cu recomandări pertinente menite să asigure un plus de valoare și creștere a productivității.

Parteneri Agricover

Sămânță

Suntem alături de fermieri încă din momentul înființării culturii și oferim un portofoliu complet de sămânță certificată, construit cu grijă pentru a oferi siguranță acestora. Astfel, selectând atent produsele care provin doar de la parteneri în care avem încredere, am dezvoltat pentru cele două campanii ale anului agricol un portofoliu de sămânță certificată de peste 1000 de soiuri și hibrizi.

Portofoliul de sămânță certificată se adresează principalelor culturi agricole: porumb, floarea soarelui, rapiță, cereale păioase, soia, mazăre și culturi furajere.

Parteneri Agricover

Îngrășăminte de sol

Portofoliul de îngrășăminte de bază solide și lichide pe care Agricover îl aduce în atenția fermierilor cuprinde produse de la principalii producători la nivel mondial, dar și produse unice pe piață, formule specializate și echilibrate, îngrășăminte complexe cu microelemente.

Agricover asigură atât o gamă completă de îngrășăminte, cât și costuri optimizate, prin intermediul parteneriatelor strategice cu cei mai importanți producători de îngrășăminte. De asemenea, punem la dispoziție soluții de achiziție și modalități de plată flexibile, pentru a putea beneficia de tehnologia necesară unei culturi performante.

Parteneri Agricover

Motorină

Motorina primită la timp și la cel mai bun preț pentru cantitatea comandată la momentul necesar sunt două aspecte esențiale în buna desfășurare a activității din fermă. Cunoaștem importanța acestui input agricol pentru realizarea la timp a lucrărilor tehnologice și, totodată, știm că acest input are un impact major în fluxul financiar al fermei.

De aceea, Agricover oferă suport continuu partenerilor fermieri în gestionarea achiziției acestui input printr-o echipă specializată și pregatită să ofere oricând cele mai bune informații necesare în luarea deciziei de achiziție, precum și gestionarea logistică din momentul comenzii până la livrarea în fermă.

Agricover are parteneriate puternice cu cei mai importanți producători și caută permanent soluții de optimizare a logisticii, astfel încât fermierii să poată beneficia de prețul optim pentru cantitatea comandată. Livrarea combustibului se face în 48 de ore, iar plata se poate face la recoltă. Pentru finanțarea achiziției de motorină oferim fermierilor un produs de inovație și sinergie. 

Parteneri Agricover

Programul Agricover Premium

Intră în programul Agricover Premium și bucură-te de premiile deosebite, alese pentru a-ți oferi experiențe și cadouri unice, care sa te facă să te simți cu adevărat special.

Cum te putem ajuta? Scrie-ne!

Caută datele de contact ale reprezentantului Agricover din județul tău

Caută după județ

No matches

Distribuție

Alexandru MELCESCU

Director Regional Distribuție
Buzău, Prahova, Dâmbovița
Distribuție

Alexandru PANAITE

Director Regional Distribuție
Neamț, Bacău, Vaslui
Distribuție

Alin TOUT

Director Regional Distribuție
Bihor, Satu Mare, Sălaj, Maramureș
Distribuție

Andrei ANIȚA

Director Regional Distribuție
Botoșani, Suceava, Iași
Distribuție

Corneliu SANEA

Director Regional Distribuție
Arad, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin
Distribuție

Ionuț SICHIM

Director Regional Distribuție
Călărași, Giurgiu
Distribuție

Laurențiu VESA

Director Regional Distribuție
Argeș, Teleorman, Vâlcea
Distribuție

Liviu Mihai

Director Regional Distribuție
București, Ilfov, Ialomița
Distribuție

Mihai BURULEA

Director Regional Distribuție
Olt, Gorj, Dolj, Mehedinți
Distribuție

Romeo ROȘU

Director Regional Distribuție
Constanța, Tulcea
Distribuție

Romică BUTEA

Director Regional Distribuție
Brăila, Galați, Vrancea
Distribuție

Vlad HANGANU

Director Regional Distribuție
Brașov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mureș, Alba, Cluj, Bistriţa Năsăud