Construiește-ți o carieră alături de echipa Agricover

Îți dorești o carieră și nu doar un job într-un domeniu de viitor? Alătură-te unei echipe dinamice, entuziaste și performante care activează într-un mediu antrenant, aflat în permanentă dezvoltare. 

De ce să te alături echipei noastre?

O echipă formată din peste 500 oameni se străduiește zilnic să devină mai bună în ceea ce face și să devină etalon de performanță în domeniul agricol.  Fie că recrutăm specialiști sau tineri cu potențial de dezvoltare, pregătim an de an generații noi de experți în domeniul agricol, investind în programe de formare dedicate nevoilor specifice de dezvoltare. Dacă ești la fel ca noi, o persoană implicată și pasionată de ceea ce faci, poți avea oportunitatea unei evoluții în carieră în cadrul grupului, cu acces la cele mai noi tehnologii și informații în domeniul agriculturii de precizie și al serviciilor din domeniul agricol.

În peste 20 ani de activitate, avem povești de succes scrise de colegi care contribuie astăzi din roluri manageriale la dezvoltarea continuă a business-ului. Hai alături de noi să înveți din experiența lor!

Dacă te regăsești într-un mediu competitiv, care îți pune la dispoziție toate resursele necesare pentru dezvoltarea profesională și personală, te așteptăm în echipa Agricover să ducem mai departe povestea de succes.  

Joburi disponibile la Agricover

Dacă îți dorești să activezi în domeniul agribusiness și ești în căutarea unui loc de muncă, te invităm să aplici la unul din joburile disponibile. De asemenea, ne poți regăsi și la adresa de email recrutare@agricover.ro.

Posturi vacante

De abia așteptăm să te cunoaștem!