Creditul Avans Forward pentru o recoltă bogată

Știm că te străduiești să găsesti cea mai bună soluție de valorificare pentru recolta ta. Și mai știm că, până la încasarea banilor, afacerea ta mai are nevoie de finanțare. Acum poți explora oportunitățile atrăgătoare ale unei vânzări forward și poți obține o finanțare în avans de până la 70% din valoarea contractului de valorificare a recoltei tale. Cu Creditul Avans Forward te poți ocupa fără griji de înființarea și întreținerea culturii tale.

Te bucuri de avantajele Creditului Avans Forward

Detaliile Creditului Avans Forward de la Agricover Credit IFN

Suntem mereu în contact cu fermierii și construim soluții inovatoare care să te susțină în creșterea afacerii. Astfel, am dezvoltat un produs de finanțare în avans destinat fermierilor care aleg să își valorifice recolta pe baza unui contract forward pentru vânzarea producțiilor de grâu, rapiță, floarea-soarelui, porumb, cartof sau sfeclă de zahăr.

În baza acestui contract, poți obține un credit reprezentând 70% din valoarea contractului de vânzare a recoltei tale, urmând ca rambursarea să se facă într-o singură rată corelată cu scadența contractului de vânzare. Avansul poate fi utilizat în funcție de propriile nevoi, pentru capital de lucru sau pentru investiții în eficientizarea fermei și creșterea productivității, fără să mai aștepți până la recoltare.

Pentru a primi cât mai rapid banii de care ai nevoie, am încheiat parteneriate cu cei mai importanți traderi regionali și naționali, precum și procesatori.

Vreau finanțare!

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie, pentru o activitate neîntreruptă a afacerii.

Cui se adresează

Acest produs se adresează atât fermierilor din sectorul vegetal, cât și celor care au ferme mixe (cultură mare și zootehnie).

Perioadă credit

Perioada de credit este corelată cu scadența contractului scontat.

Rambursare

Încasare directă de la cumpărător la data plății stipulată în contract.