Creditul Fermă Nouă pentru o afacere profitabilă

Știm cât efort depui pentru creșterea fermei tale. Iar pentru extinderea planurilor de afaceri ai nevoie de un partener de încredere, care să îți cunoască foarte bine nevoile și să susțină viziunea ta de dezvoltare. De aceea, am dezvoltat Creditul Fermă Nouă - un credit pentru achiziția fermelor agricole.

Te bucuri de avantajele Creditului Fermă Nouă

Detaliile Creditului Fermă Nouă de la Agricover Credit IFN

Atunci când îți dorești să îți exinzi afacerea, o soluție o poate reprezinta preluarea altor ferme. Prin intermediul Creditului Fermă Nouă te sprijim cu finanțare pentru achiziția de ferme funcționale care au teren în exploatație, mașini și utilaje sau alte active. Contribuția personală variază între 10% și 15%, în funcție de tipul de credit accesat (RON sau Euro), iar perioada de acordare a împrumutului este de maximum 10 ani.

Vreau Finanțare!

Modalități de obținere a Creditului Fermă Nouă

Dacă ai găsit ferma potrivită care să se potriveasca visului tău de dezvoltare, contactează reprezentantul Agricover Credit IFN din zona ta. Acesta se va deplasa la tine în fermă pentru a analiza solicitarea și pentru a găsi împreună cea mai bună soluție de finanțare. Beneficiezi de consultanță pentru construirea dosarului de credit și de o structură flexibilă de garanții. După un proces de de analiză și aprobare poți primi finanțarea necesară care să îți sprijine planurile tale de dezvoltare.

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie.  Echipa noastră de profesioniști cu experiență vastă în domeniul agricol este alături de tine cu servicii de consultanță și suport financiar, pentru a găsi împreună soluții flexibile și rapide de finanțare.

Cui se adresează

Acest produs este destinat fermierilor care activează atât în sectorul vegetal: cultură mare, pomicultură, viticultură, legumicultură, cartof și sfeclă de zahăr, cât și în sectorul zootehnic: ferme de bovine de lapte sau de carne.

Perioadă credit

Maximum 120 de luni.

Rambursare

Rambursare în două rate anuale, corelate cu perioadele de recoltare.