Creditul Lapte Bun pentru văcuțe productive

Știm că pentru a avea o fermă performantă ai nevoie să asiguri un ciclu de producție neîntrerupt. De aceea, prin Creditul Lapte Bun îți oferim finanțarea necesară pentru acoperirea cheltuielilor curente din cadrul fermei tale, astfel ca tu să te focusezi pe o îngrijire cât mai atentă a văcuțelor de lapte.

Te bucuri de avantajele Creditului Lapte Bun

Detaliile Creditului Lapte Bun de la Agricover Credit IFN

Să dezvolți o afacere în sectorul zootehnic nu este tocmai ușor. Iar orice sprijin financiar este important pentru susținerea și creșterea afacerii tale. De aceea, am dezvoltat un credit pentru fermele de vaci de lapte, prin care poți obține o finanțare în baza contractului sau a facturilor lunare de vânzare a laptelui. Practic, poți accesa o finanțare egală cu valoarea istorică a producției de lapte pe trei luni, iar rambursarea o vei face din încasările viitoarelor 12 luni.

Creditul pentru ferma de vaci de lapte îl poți utiliza pentru acoperirea cheltuielilor curente, cum ar fi: achiziția de furaje, premix-uri, energie, combustibil, servicii pentru întreținerea clădirilor, reparațiile utilajelor sau acoperirea altor cheltuieli curente (salarii, servicii veterinare sau alte servicii). Astfel, tu te poți concentra pe creșterea și sănătatea vacilor de lapte, care să îți asigure o producție cât mai ridicată.

Vreau Finanțare!

Modalități de obținere a creditului Lapte Bun

Vrei să obții rapid finantare pentru ferma ta? Contactează reprezentantul Agricover Credit IFN din regiunea ta. Împreună veți discuta despre nevoile tale de finanțare și vei beneficia de asistentă și consultanță pe tot parcusul procesului de acordare a creditului, de la întocmirea dosarului de credit, până la analiza și aprobare. Astfel, primești rapid banii de care ai nevoie.

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la finanțare pentru o activitate neîntreruptă a afacerii.

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor din sectorul zootehnic care dețin ferme de vaci de lapte.

Perioadă credit

Maximum 12 luni calendaristice.

Rambursare

Rambursarea se efectuează lunar și este corelată cu încasările contravalorii mărfii livrate către procesatorul partener.