Creditul Șeptel Plus pentru fermele de vaci de carne

Știm că pentru dezvoltarea fermei tale ai nevoie de bani pentru finanțarea ciclului de producție. Acum, prin creditul pentru ferme de vaci de carne primești simplu și rapid banii necesari achiziției de juninci, viței sau pentru alte cheltuieli curente.

Te bucuri de avantajele Creditului Șeptel Plus

Oportunități de extindere a afacerii

În ultimii ani se observă un interes crescut pentru carnea de vită. Consumul intern a crescut ca urmare a atenției consumatorilor pentru produse naturale, provenite dintr-un mediu controlat, cu accent pe calitate. Pe de altă parte, costurile inputurilor rămân ridicate, însă per total o fermă de vaci de carne poate obține o rentabilitate bună. Mai mult, dezvoltarea unei ferme de vaci de carne, în continuarea activității de bază de cultivare a cerealelor, este o formulă ideală de a crește rentabilitatea afacerii prin adăugarea de plus valoare producției primare integrând-o într-un proces de transformare a proteinei vegetale în proteină animală, cea din urmă fiind mult mai scumpă.

Vreau Finanțare!

Detaliile Creditului Șeptel Plus de la Agricover Credit

Dacă administrezi o fermă de vaci de carne, avem pentru tine soluția potrivită pentru desfășurarea activitățiilor. Prin intermediul Creditului Șeptel Plus îți oferim finanțare pentru achiziția de juninci pentru reproducție, viței pentru îngrășat sau pentru acoperirea altor cheltuieli curente cum ar fi: achiziția de furaje, premix-uri, energie, combustibil, servicii pentru întretinerea clădirilor, reparațiile utilajelor sau acoperirea altor cheltuieli curente (salarii, servicii veterinare sau alte servicii).

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării și a echipei mobile de profesioniști, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie, pentru o activitate neîntreruptă a afacerii. 

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor din sectorul zootehnic care detin ferme de vaci de carne.

Perioadă credit

Maximum 60 de luni.

Rambursare

Rambursare în două rate anuale, corelate cu ciclul de producției.