Creditul Stoc Smart pentru oportunitatea valorificării maxime a producției

Știm cât de mult înseamnă munca ta și cât de important este momentul în care îți vinzi recolta. Acum poți decide să vinzi ulterior recoltării, la un preț mai bun, iar pentru plățile scadente poți obține o finanțare pe stoc de până la 80% din valoarea producției tale.

Te bucuri de avantajele Creditului Stoc Smart

Detaliile Creditului Stoc Smart de la Agricover Credit IFN

Toată munca depusă într-un an este răsplătită după momentul recoltării, când producția ta se află în spațiile de depozitare. Este momentul în care decizi cum îți vei administra mai eficient resursele pentru un flux neîntrerupt al afacerii până la următoarea recoltă.

Tu hotărăști când este momentul optim pentru valorificare, iar prin intermediul Creditului Stoc Smart – un credit pentru stocuri, primești până la 80% din valoarea de piață a producției tale de grâu, rapiță, floarea-soarelui, porumb sau cartof, stocată în depozitele proprii sau la terți. Banii pot fi utilizați în funcție de nevoile afacerii tale, fie pentru cheltuieli curente necesare pentru desfășurarea activităților zilnice sau pentru investiții în dezvoltarea și modernizarea fermei tale.

Vreau Finanțare!

Prin intermediul echipei mobile de experți,  care sigură o acoperire națională, îți oferim consultanță specializată pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pentru nevoile de dezvoltare ale fermei tale. Astfel, ai acces la finanțare, într-un mod flexibil și nebirocratic.

Cui se adresează

Acest produs poate fi accesat atât de fermierii din sectorul vegetal (cultură mare, cartof, sfeclă de zahăr, pomicultură, viticultură), cât și de fermierii din sectorul zootehnic (ferme de bovine de lapte sau de carne și ferme avicole).

Perioadă credit

Creditul este scadent în data de 31 mai, anul următor accesării finanțării (n+1).

Rambursare

La vânzarea stocului, dar nu mai târziu de data scadentă contractului de credit.