Creditul Utilaj Instant pentru o achiziție rapidă a echipamentelor agricole

Știm cât de mult efort depui zi de zi. Și mai știm că în agricultură este necesar să îți ai echipamentele agricole exact atunci când ai nevoie, indiferent de perioada din an. De aceea, îți oferim simplu și rapid, fără avans, fără birocrație, creditul pentru achiziția rapidă a echipamentelor agricole, cu scadență la recoltă.

Te bucuri de avantajele Creditului Utilaj Instant

Detaliile Creditului Utilaj Instant de la Agricover Credit IFN

În orice fermă, utilajele și echipamente reprezintă o resursă importantă și vitală în practicarea agriculturii. Iar orice moment în care acestea nu sunt disponibile sau funcționale, îți poate afecta fluxul și activitățile din cadrul fermei. Dacă dorești să investești în modernizarea fermei tale, noi am pregătit Creditul Utilaj Instant - creditul pentru achiziția rapidă a echipamentelor agricole.

Prin Creditul Utilaj Instant beneficiezi de finanțare imediată pentru echipamente și utilaje agricole: tractoare de capacitate mică, semănători, mașini de erbicidat și alte implementuri, etc. Valoarea maximă acordată este de 30.000 Euro (echivalent în RON, fără TVA), aportul propriu fiind cel mult egal cu valoarea TVA aferentă utilajului sau a echipamentului achiziționat. Suma aprobată este livrată direct furnizorului în vederea achiziționării utilajului sau a accesoriilor agricole.

Vreau Finanțare!

Modalități de obținere a Creditului Utilaj Instant

Ai nevoie urgent de un utilaj sau echipament? Trimite solicitarea reprezentantului Agricover Credit din regiunea ta pentru a obține rapid finantarea de care ai nevoie. Acesta se deplasează la tine în fermă și împreună veți găsi soluția optima de finanțare. Vei primi asistență pentru întocmirea dosarului de creditare. După parcurgerea procesului de analiză și aprobare te poți bucura de utilajul sau echipamentul dorit.

Prin intermediul sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării și a echipei mobile de profesioniști, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie, pentru o activitate neîntreruptă a afacerii. 

Cui se adresează

Acest produs este destinat fermierilor care gestionează ferme de dimensiuni mai reduse, care activează în domeniul vegetal: cultură mare, cartof, sfeclă de zahăr, pomicultură sau viticultură.

Perioadă credit

Maximum 60 de luni.

Rambursare

Rambursare în două rate anuale.